Accountantskantoor

Van den Heuvel & Van Dalen accountants en belastingadviseurs is een modern, stabiel accountantskantoor gevestigd aan de Utrechtseweg in het centrum van Amersfoort. MKB-ondernemers uit Amersfoort, de provincie Utrecht, maar ook daarbuiten, waarderen onze dienstverlening.

Van den Heuvel & Van Dalen is een accountantskantoor met ruim 40 jaar ervaring in Amersfoort en de omgeving van Utrecht. De huidige accountantsorganisatie is in 1990 ontstaan uit een fusie tussen de accountantskantoren Van den Heuvel en Van Dalen, beide sinds jaar en dag gevestigd in Amersfoort. De dagelijkse leiding van ons kantoor bestaat uit Jan van Dalen (accountant), Robert Diele (belastingadviseur) en Erik Wijnen (accountant).

Uitgebreid dienstenpakket
Uiteraard vindt u bij ons accountancyfiscale dienstverleningadministratieve dienstverlening en salarisverwerking. MKB-ondernemers waarderen ons advies rond belangrijke beslissingen in hun onderneming of in de combinatie met prive. Met onze geschoolde en ervaren blik denken we mee als het gaat over pensioen, personeel & organisatie, juridische dienstverlening, fusie & overname, bedrijfsopvolging en financiële planning. Kortom: waar u als ondernemer ook mee te maken krijgt, wij helpen u met het maken van verantwoorde keuzes.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak, bel 033 46 196 44 en vraag naar Jan van Dalen AA, of mail Jan.