Werkwijze

Uit eigen ervaring weten we bij Van den Heuvel & Van Dalen accountants en belastingadviseurs in Amersfoort dat ondernemen een hectische aangelegenheid is. Als ondernemer wordt u voortdurend geconfronteerd met allerlei ingewikkelde zaken. Vaak moet u in een rap tempo beslissingen nemen. En eigenlijk is alles even belangrijk. U zou er dan ook het liefst goed voor gaan zitten. Helaas is daar meestal geen tijd voor.

Wij vinden dat een ondernemer zich zoveel mogelijk met zijn eigen vak moet kunnen bezighouden. Zonder dat hij of zij daarbij steeds wordt afgeleid door allerlei randzaken. Onze medewerkers bezorgen u daarom rust, overzicht en het vertrouwen dat de zaken tot in de puntjes zijn geregeld.

We geven advies, maar zorgen ook voor de praktische toepassing ervan. Daarbij houden we uw branche nauwlettend in de gaten. Wij zien het namelijk als onze taak om vanuit ons vakgebied een zo breed mogelijke kijk op de ondernemerswereld te houden. Dat houdt onze adviezen scherp en onze dienstverlening waardevol. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent.  

Vrijblijvend kennismaken? Even overleggen met een accountant of belastingadviseur?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak, bel 033 46 196 44 en vraag naar Jan van Dalen AA, of mail Jan.